Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Yogamatten van Gaiam: lief voor jou én onze planeet!

Of je nu een beginnende yoga beoefenaar bent, of een volleerde yogi; een goede yogamat bevordert jouw controle over lichaam en geest. Met een uitgebreide collectie topkwaliteit yogamatten met prachtige designs wordt het moeilijk kiezen. Naast verschillende afmetingen is er ook keuze in dikte, variërend van ultradunne reismatten van 2 millimeter tot 5 millimeter dikke yogamatten. Ben je van plan yoga accessoires te kopen, dan is online bestellen bij Gaiam een snelle en veilige keuze. Daarmee ondersteun je tegelijkertijd onze visie die gebaseerd is op een gezond en milieubewust leven. Gaiam maakt de wereld graag een beetje mooier!

Uitverkocht
Uitverkocht

De beste mat voor de beste yogi

Er zijn vele vormen van yoga. Maar met welke vorm jij je ook bezighoudt; een yoga mat is onmisbaar bij het beoefenen ervan. Een goede mat zorgt onder andere voor meer grip zodat je probleemloos allerlei houdingen aan kunt nemen zonder je stabiliteit te verliezen. Het verschil tussen de verschillende matten zit in de dikte van de mat, de afmetingen en het materiaal. En uiteraard in de prijs; van goedkoop tot wat duurder.

De verschillende diktes en afmetingen

De meeste yogi geven de voorkeur aan een matje van 5 millimeter dik. Ben je echter een lichtgewicht yogi, dan is het beter een dunnere versie te nemen. Het kan namelijk zo zijn, dat je door te weinig gewicht minder stabiel op een dikke mat kunt staan. Kies in dat geval voor een 3 of 4 millimeter dik exemplaar. Neem je jouw matje graag mee op reis, dan neemt de 2 millimeter versie de minste ruimte in beslag. Onze matten zijn gemiddeld 61x172 centimeter. De grote yogamatten van Athletic zijn langer en hebben een lengte van 198 centimeter.

Uitgekiende materialen

Ben je overgevoelig voor latex en weekmakers, bekijk dan eens onze eco yogamatten Dry-Grip. Dit zijn bovendien super anti slip waarbij de grip bij hogere temperaturen alleen maar toeneemt. Daarnaast voeren ze vocht feilloos af. Bij de Duramat Athletic yogamat is gebruik gemaakt van DuraDense technologie. Op deze onverwoestbare mat geven wij ongezien levenslange garantie. Deze print yogamatten hebben aan de ene kant een antislip laag en aan de andere kant meer structuur zodat ze aan beide zijden te gebruiken zijn.

Yogamatten voor kids

Yoga wordt ook onder de kids steeds populairder. En dat is goed nieuws, want yoga brengt ook rust in kinderhoofdjes. In ons assortiment bieden wij kinder yogamatten waar je vrolijk van wordt. Met een dikte van 3 millimeter, een breedte van 61 centimeter en een lengte van 152 centimeter is deze mat geschikt voor kleine yogi’s van 5 tot 8 jaar.

Bestel online bij Gaiam

Een bestelling plaatsen via onze webshop is eenvoudig, snel én goedkoop. Boven € 20,- betaalt u geen verzendkosten. Bent u niet tevreden, dan kunt u het artikel kosteloos retourneren. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, dus hou ons in de gaten!