Alle 2 resultaten

Foam rollers: let’s get rollin’!

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien wel eens een foam roller hebt gezien, maar niet weet wat je ermee kunt. En dat is meer dan je zou verwachten van zo’n simpel product. De roller is onder andere uitermate geschikt om gespannen spieren te helpen ontspannen. Door met je eigen lichaam druk uit te oefenen op de roller, krijgen je spieren door de rolbeweging een ontspannende massage. Strakke spieren worden losser en kramp verdwijnt. Naast het merk Restore leveren wij onze eigen milieuvriendelijke versie waarmee jij het milieu niet belast.


Vermijd stress met een verkwikkende stretch

Heerlijk geslapen, maar wakker worden met stramme spieren? Doe ’s ochtends rek- en strekoefeningen en je hebt weer volop energie voor de nieuwe dag! De rollers zijn echte oppeppers voor verschillende spiergroepen in je kuiten, onderrug en bijvoorbeeld nek. Voor elke spiergroep zijn er oefeningen die niet belastend zijn, maar juist je bloed harder laten stromen. Ze zijn goed voor de flexibiliteit van onze spieren en maakt onze gewrichten beweeglijker. Daarnaast verminder je daadwerkelijk stress met zo’n eenvoudige roller. Tijdens yoga leer je je spieren te ontspannen en stretchen is daar een onderdeel van.

Welke roller gebruiken

Wij hebben verschillende exemplaren in ons assortiment. Ze hebben allemaal een doorsnee van 15 cm, maar de lengte is verschillend. Het kleinste formaat heeft een lengte van 30 cm. Deze is uitermate geschikt voor het trainen van armen of benen. Dankzij het antislip laagje hou je grip tijdens je oefeningen. Met dit handige formaat neem je hem makkelijk overal mee naartoe.

Voor het trainen of masseren van je rugspieren is de roller van 92 cm het meest geschikt. Deze is ook ideaal voor het verbeteren van je balans; een leuke oefening die je spieren onbewust in beweging houdt. Zowel de roller van 30 cm als die van 92 cm zijn van het merk Restore.

Muscle Therapy met Gaiam

Of je nou traint voor ontspannen spieren, een masserende oefening wilt doen of dat je wilt werken aan flexibele spieren; de muscle therapy foam roller van Gaiam helpt je je doel te bereiken.

Ook deze heeft een diameter van 15 cm, maar is 45 cm lang. Dat je met dit unieke exemplaar werkelijk alle spiergroepen aan het werk kunt zetten, bewijst de instructie video van James D’Silva. Train eens 15 minuten met hem mee en je voelt je daarna kiplekker!

Overigens hebben de oefeningen nog een belangrijk voordeel: ze helpen je een betere houding aan te nemen.

Een goede foamroller voor het beste resultaat

In onze webshop vind je het beste van het beste als het gaat om artikelen voor het uitoefenen van yoga. Bestellen is simpel én veilig. Vanmiddag voor 14.00 uur besteld betekent de volgende dag in huis. Heb je vragen, bel ons dan gerust op telefoon 020-493 10 50.