De Visie

denaam

De wereld waarin we leven is gemaakt door onze eigen visioenen. Door onze energie te richten op wat ons inspireert in plaats van op wat we vrezen, kunnen we onze ideale wereld creëren. Alleen gezamenlijk is dit te bewerkstelligen.

Miljoenen mensen streven ernaar om hun gezondheid, spiritualiteit, gemeenschap en de planeet positief te veranderen. Gaiam is o.a. opgericht om deze collectieve wens een platform te geven. Tien jaar geleden zijn we het thema LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability) gestart. Dit thema heeft als focus om deze groep mensen te ondersteunen in hun doel een gezonder en duurzamere levenstijl te bewerkstelligen. Inmiddels wordt de naam LOHAS gebruikt voor tijdschriften in de Verenigde Staten, Japan en andere landen en is het een soort “hot topic” geworden in de media. Onder andere Business Week en The New York Times gebruiken regelmatig deze term. Dit heeft er weer toe geleid tot het opzetten van de LOHAS-gemeenschap.

Ons logo – een symbool van de Flower of Life – wordt steeds meer erkend als het symbool voor LOHAS media, informatie en producten. Het ontwerp is geïnspireerd op het symbool van de oprichting van het oude Egypte.

Meer dan 50 miljoen mensen in de Verenigde Staten alleen al, delen de visie van Gaiam: Door onze energie te richten en onze investeringen te steken in leerzame media, authentieke informatie en duurzame levensstijl kunnen we de wereld creëren die we voor ogen hebben.