Welke betaalmogelijkheden zijn er?

IDeal
Op onze website heb je de mogelijkheid om via het online betaalsysteem iDEAL te betalen. iDEAL is een veilige betaalmethode die wij aanraden. Het grote voordeel is tevens dat je betaling direct bij ons bekend is en wij snel kunnen leveren. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij iDEAL betalingen.

PayPal
Een tweede veilige wijze van betalen is via Paypal. Internationaal is dit het meest gebruikte online betaalsysteem. Net zoals bij iDEAL betalingen is dit een snelle wijze van betalen waardoor je de bestelling spoedig ontvangt. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij Paypal betalingen.

Credit Card VISA/Mastercard
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Minitix
We bieden ook de mogelijkheid om met Minitix te betalen. Hiervoor dien je de Minitix app op je mobiele telefoon geïnstalleerd te hebben. Bij het afrekenen dien je je mobiele nummer in te vullen en vervolgens wordt het bedrag van je rekening afgeschreven.

Bancontact Mister Cash
Het is ook mogelijk om via Bancontact / Mister Cash de betaling te voldoen. Met name voor Belgische klanten van onze webshop is dit een ideale betaalmethode. En er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Zijn mijn betaalgegevens veilig

Wij ontvangen of slaan geen betaal gegevens op. Alle transacties worden vertrouwelijk behandeld door onze financiële tussenpartij Omnikassa van de Rabobank.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.